Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FUNDA KARAYEL

Nuri Bilge’den Baba -oğul hikayesi

Son günlerde alınan en güzel haber; son filmi 'Kış Uykusu' ile Cannes Film Festivali'nden Altın Palmiye ile dönen usta yönetmen Nuri Bilge Ceylan'ın 'Ahlat Ağacı' adlı yeni filmiyle sinemaseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor olması. Başyapıt kokuları aldığım yeni filmde; Anadolu'daki bir kasabada kitabını çıkarmak için para bulmaya çalışırken bir yandan da babasının yarattığı sorunlarla uğraşan ve edebiyata düşkün olan 'Sinan' isimli bir adamın öyküsü anlatılacak.
Nuri Bilge Ceylan, 'Ahlat Ağacı' hakkında, "Sevelim veya sevmeyelim, bazı özelliklerimizi babalarımızdan alırız. Zayıflıklarımızı, alışkanlıklarımızı ve daha birçok şey. Filmde, babanın ve oğlunun aynı kaderi paylaşmasıyla oluşan kısır döngüyü, acı veren deneyimlerden oluşan bir seriyle anlatacağız" yorumunda bulundu. Çekimlerine Çanakkale'de başlanan filmin başrollerini Hazar Ergüçlü ve Murat Cemcir paylaşıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA